Mooi Advies

Als mens kun je alles uit jezelf halen. Er is geen limiet. Met een realistisch maar positief zelfbeeld kun je dat bereiken. 

Uitstraling, persoonlijkheid en boodschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met de juiste kennis over kleur en vormgeving een sterk, authentiek, zelfbewust en boeiend beeld kan neerzetten.

Het is een uitdaging om je authenticiteit te vinden. Wie ben jij en hoe wil je dat laten zien. Ik help duidelijkheid scheppen over hoe je overkomt op een ander en hoe je denkt zelf over te komen.  Soms is daar een groot verschil tussen. De duidelijkheid die ik samen met jou daarover bereik, zal je veel tijd en energie opleveren. 

Uit ervaring weet ik dat verkeerde kleding onzekerheid schept, waardoor je binnenkant en buitenkant uit balans zijn. Door die disharmonie te verhelpen win je aan persoonlijkheid en overtuigingskracht.  

Door samen met jou in de spiegel te kijken, laat ik je je sterke punten zien, je kleuren en je vormen, waarbij je handvatten ontvangt om zelf invloed uit te oefenen op je uiterlijke presentatie, die je vervolgens kunt benutten in je communicatie.  

Samen maken we jouw balans op en binnen de grenzen van de geldende zakelijke kledingcodes vinden we de ruimte voor jouw persoonlijke identiteit.

Laat je prikkelen om op een andere manier naar jezelf en naar anderen te kijken.

Terug naar Mooi Advies

Herma